Ny info, byte KO

Vi har fortsatt våra tester inför byte av KO och samtliga Internetoperatörer är nu testade utan problem. Även flytt av telefon har fungerat utan anmärkning.

Som tidigare meddelats kommer inte Vökby att finnas med i nya nätet. Ni som har Vökby som leverantör av Internet, Telefon eller TV kan ringa Optoservice på 0383-91050 för mer info hur ni bör gå tillväga i samband med bytet

När det gäller TV så är nu också Canal Digital testad att flytta och det fungerar som det ska. Besöker ni beställningsportalen Qmarket så syns inte Canal Digital listad som tjänsteleverantör av TV och går således inte att nyteckna i dagsläget men de som har CD som TV-leverantör idag behåller alltså det.

Gemensamt är att efter bytet så ska all utrustning som router, telefonibox och TV-box startas om för att fungera på rätt sätt i det nya nätet.